EY Entrepreneur Of The Year™ 2014 în România

EY Entrepreneur Of The Year™ 2014 în România

EY Romania newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutăți!

 

Antreprenorii schimbă lumea. Ei au curajul şi pasiunea de a-şi realiza visele, de a construi ceva care va dăinui în timp şi de care vom beneficia cu toţii. Avem nevoie de antreprenori mai mult ca niciodată. Abilităţile lor de a fi inovatori, de a-i inspira pe ceilalţi şi de a conduce afaceri de la faza de start-up până la cea de lider de piaţă sunt cu adevărat extraordinare. Programul EY Entrepreneur Of The Year recunoaşte excepţionalul și premiază realizările lor în cea mai prestigioasă distincție din lumea business-ului.

 
Începând cu 2014, EY oferă antreprenorilor români oportunitatea de a participa la cel mai amplu şi apreciat proiect global de business, dedicat antreprenorilor. Suntem în căutarea oamenilor care inspiră prin viziunea, leadershipul şi realizările lor!

află mai multe

Etapele competiției

 

De ce să participi

 

Cerințe de înscriere
 
Juriul
 

Juriu

Juriul concursului Entrepreneur Of The Year constă în antreprenori şi profesionişti complet independenţi şi dedicaţi antreprenoriatului.

 

Misiunea lor este să evalueze diferenţele mici, dar semnificative, care separă candidaţii buni de cei foarte buni. Juriul va evalua aplicaţia finaliştilor în mod voluntar şi complet independent de EY.

 

Suntem foarte recunoscători faţă de angajamentul arătat de către membrii juriului:

 

Membrii juriului EY Entrepreneur Of The Year 2014 în România

 

Criterii de jurizare

Procesul de jurizare

Pentru selectarea câştigătorului, juraţii vor examina fiecare aplicaţie pe baza a şase citerii importante pentru un antreprenor de succes. Acestea sunt clar definite, pentru a oferi câştigătorilor din fiecare ţară şanse egale de a concura la titlul World Entrepreneur of The Year:

► Spiritul antreprenorial

<p>- Se analizează determinarea, viziunea şi riscurile calculate şi asumate pentru a obţine succesul, dar şi capacitatea de a depăşi dificultăţile şi eşecurile.</p>

► Performanţa financiară

<p>- Se analizează performanţa financiară: venituri, profitabilitate şi rate de creştere care indică sustenabilitate pe termen lung; - Se iau în considerare istoricul în obţinerea de finanţare şi eficacitatea decizilor de investiţii din trecut.</p>

► Direcţia strategică

<p>- Se analizează capacitatea antreprenorului de a crea şi transforma o viziune de business în realitate; - Se punctează dacă acesta a demonstrat maturitate antreprenorială prin construirea de alianţe strategice, dar şi prin atragerea de persoane valoroase şi talentate ca angajaţi sau în Consiliul de Administraţie.</p>

► Impact global şi asupra comunităţii

<p>- Se analizează impactul prin generarea de locuri de muncă și implicarea în comunitate, efectul asupra stării generale economice a comunităţii. - Se ia în considerare şi dacă firma are activităţi de export sau este prezentă în mai multe pieţe.</p>

► Inovaţia

<p>- Se analizează capacitatea de a dezvolta abordări sau tehnologii noi; de asemenea dacă acesta creează o cultură a inovaţiei şi înţelege imperativul de a anticipa schimbările din mediul competitiv.</p>

► Integritatea personală

<p>- Se ia în considerare dacă antreprenorul trăieşte propriile valori, dobândind respectul angajaţilor, competitorilor, familiei şi comunităţii.</p>

 

Finaliști Entrepreneur of the Year 2014

 

Câștigători Entrepreneur of the Year 2014

Marele câştigător al competiţiei naţionale EY Entrepreneur Of The Year a fost desemnat aseară în cadrul unui eveniment de gală, în prezenţa comunităţii de business româneşti. Antreprenorul Anului în România este Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom.

Antreprenorul român câştigător la nivel naţional al titlului Antreprenorului Anului va concura pentru titlul World Entrepreneur Of The Year în finala competiţiei de la nivel mondial, ce se va desfăşura anul viitor la Monte Carlo.

De asemenea, în cadrul ceremoniei Cristi Badea, Mavenhut,  a primit titlul Emerging Entrepreneur Of The Year, iar Istvan Mar, Asociaţia Fructul Secuiesc, a primit titlul Social Entrepreneur Of The Year.

Entrepreneur Of The Year


Mircea Tudor este cel mai renumit inventator român contemporan şi cel care şi-a propus să revoluţioneze industria de securitate la nivel mondial.

MB Telecom este astăzi singurul IMM din lume care activează în domeniul tehnologiilor de scanare radioactivă şi singura companie din lume care a câştigat de două ori Marele Premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, în 2009 şi 2013.

Profilul complet al lui Mircea Tudor

Mircea Tudor

Președinte MB Telecom
Emerging Entrepreneur Of The Year


Cristi Badea este specializat în jocurile online şi a debutat ca antreprenor în urmă cu patru ani, dezvoltând jocuri sociale, în special pentru reţeaua Facebook. De-a lungul timpului a lansat zeci de jocuri care au agregat peste 15 milioane de utilizatori în întreaga lume.

MavenHut s-a lansat în 2012 în cadrul unui accelerator de afaceri şi a dezvoltat unul dintre cele mai de succes jocuri de pe reţeaua socială Facebook – Solitaire Arena. 

Profilul complet al lui Cristi Badea

Cristi Badea

Director MavenHut
Social Entrepreneur Of The Year


Istvan Mar a înființat Asociația Fructul Secuiesc în 2010, ce generează venituri pentru aproximativ 1.000 de familii din peste 25 de comunităţi defavorizate.

Acestea folosesc facilităţile de procesare, ambalare şi distribuţie puse la dispoziţie de Asociaţie pentru a fructifica recolta proprie de varietăţi tradiţionale de fructe, utilizând reţete şi tehnici de procesare tradiţionale.

Profilul complet al lui Istvan Mar

Istvan Mar

Director Asociaţia Fructul Secuiesc
 
Întrebări frecvente
 

Ca sa puteti vizualiza corect websiteul este nevoie sa va actualizati browserul. Puteti alege una din optiuni:


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer