EY Entrepreneur Of The Year™ 2016 în România

EY Entrepreneur Of The Year™ 2016 în România

EY Romania newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutăți!

EY România anunţă lansarea EY Entrepreneur Of The Year™ - ediţia 2016 şi îi invită în competiție pe toţi liderii excepţionali!

Antreprenoriatul se naşte atunci când cineva decide: "Voi reuşi!". Toate celelalte urmează acestei hotărâri. Prin inițiativa EY Entrepreneur Of The Year căutăm personalități care au luat această decizie la un moment dat și au ales să-și construiască viața în jurul ei. Așteptăm cu nerăbdare aplicații interesante și motivaționale pentru competiția la nivel național Entrepreneur Of The Year 2016.

Înscrierile pentru anul 2016 au început iar antreprenorii sunt invitați să facă primul pas pentru a intra în competitițe, completând câmpurile de mai jos. Prin aceasta vă exprimați interesul pentru a primi în format electronic formularul oficial de înscriere. 
 
Contact program EOY:
Gabriela Streza - Program Manager EOY
Tel: +40 21 402 4014 
Fax: +40 21 310 4456 
Mobil: +40 725 809 423 

 

 

Pre-înregistrare

Antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, să fie activ în afacere (nu director non-executiv sau part-time) și să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Afacerea trebuie sa existe de cel putin 3 ani, cu activitate/flux de venituri timp de 2 ani. Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.

* Criteriile de eligibilitate nu sunt aplicabile pentru înscrierea la categoria Social Entrepreneur of the Year, dar intrarea în competiție pentru acest premiu nu mai permite înscrierea și la o altă categorie.

 

Ca sa puteti vizualiza corect websiteul este nevoie sa va actualizati browserul. Puteti alege una din optiuni:


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer