EY Entrepreneur Of The Year™ 2016 în România

EY Entrepreneur Of The Year™ 2016 în România

EY Romania newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutăți!

EY România anunţă lansarea EY Entrepreneur Of The Year™ - ediţia 2016 şi îi invită în competiție pe toţi liderii excepţionali!

Antreprenoriatul se naşte atunci când cineva decide: "Voi reuşi!". Toate celelalte urmează acestei hotărâri. Prin inițiativa EY Entrepreneur Of The Year căutăm personalități care au luat această decizie la un moment dat și au ales să-și construiască viața în jurul ei. Așteptăm cu nerăbdare aplicații interesante și motivaționale pentru competiția la nivel național Entrepreneur Of The Year 2016.

 

 

 

Pre-înregistrare

Antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, să fie activ în afacere (nu director non-executiv sau part-time) și să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Afacerea trebuie sa existe de cel putin 3 ani, cu activitate/flux de venituri timp de 2 ani. Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.
Acest câmp este obligatoriu.

* Criteriile de eligibilitate nu sunt aplicabile pentru înscrierea la categoria Social Entrepreneur of the Year, dar intrarea în competiție pentru acest premiu nu mai permite înscrierea și la o altă categorie.

 

Ca sa puteti vizualiza corect websiteul este nevoie sa va actualizati browserul. Puteti alege una din optiuni:


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer