Comunicate de presă

EY Romania newsletter

Fii la curent cu ultimele noastre noutăți!

 

 

Press releases

25.05
China şi India au devansat Statele Unite în clasamentul celor mai atractive 40 de pieţe din lume pentru investiţii în energie regenerabilă, conform ultimului raport EY Renewable energy country attractiveness index (RECAI).
08.05
La nivel global, 32% dintre consumatori consideră că produsele şi serviciile financiare seamănă între ele, indiferent cine este furnizorul lor.
12.05
Reformele fiscale globale şi creşterea economică slabă continuă să aibă un impact puternic asupra peisajului fiscal internațional, determinând ţările să introducă noi stimulente fiscale pentru a rămâne atractive în competiția globală, conform rapo
17.05
În contextul recentelor atacuri cibernetice axate pe obţinerea de bani de la organizaţii globale, pentru a răscumpăra bazele de date, respectiv informațiile blocate, EY îndeamnă companiile din întreaga lume să treacă imediat la acţiune.
08.05
La nivel global, 32% dintre consumatori consideră că produsele şi serviciile financiare seamănă între ele, indiferent cine este furnizorul lor.
12.04
Incertitudine geopolitică nu a diminuat apetitul pentru achiziţii al directorilor executivi, arată cea de-a şaisprezecea ediţie a barometrului
25.04
Horaţiu Cocheci şi Nicoleta Dumitru s-au alăturat departamentului People Advisory Services al EY România în calitate de Director, respectiv Senior Manager.
20.04
Transformarea digitală a sectorului minier şi al prelucrării metalelor va fi esențială pentru creșterea productivității şi a marjei de profit din industrie, conform raportului EY The digital disconnect:
14.04
Parteneriatele cu noile companii inovatoare din domeniul tehnologiei sunt cruciale pentru succesul în afaceri, arată studiul EY Global banking Outlook, care are la bază un sondaj derulat în rândul directorilor executivi din aproape 300 de
31.03
EY lansează o reţea globală de centre de inovare și dezvoltare.
17.03
În următorii trei ani, afacerile de familie din România vor investi prioritar în capitalul uman, în extinderea pe noi piețe și în transformarea digitală, arată studiul EY - „Barometrul afacerilor de familie din România”, ediția 2017.
12.04
Activitatea de listări publice iniţiale de la nivel global (IPO) a avut parte de un start promițător în primul trimestru al anului 2017, datorat în mare parte câștigurilor obținute pe piața Asia-Pacific și faptului că SUA a găzduit primele două me

Pagini

Ca sa puteti vizualiza corect websiteul este nevoie sa va actualizati browserul. Puteti alege una din optiuni:


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer