Membri UN Global Compact

Rețelele locale Global Compact promovează la nivel local inițiativa Global Compact a Organizației Națiunilor Unite, cele 10 principii ale sale și cele 9 obiective de dezvoltare sustenabilă.

Descopera mai mult

Raport de sustenabilitate 2018 Global UN

Descarca raportul
Inclusive growth
3500 applicants
6 selection stages
88 joined

Raport de sustenabilitate 2017 Global UN

Descarca raportul
Certainty of purpose
3500 applicants
6 selection stages
88 joined

Parteneriat cu Dilema Veche – Concurs național de eseuri pentru liceeni cu tema ”Țara mea”

În anul în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, EY România susține liceeni să scrie despre viziunea lor asupra României de mâine într-un concurs național de eseuri lansat de publicația de tradiție, Dilema.

Descopera mai mult

Clasic e fantastic!

Credem în puterea educației, dar și în importanța culturii. De aceea susținem proiectul muzical și educațional al Asociației Clasic e fantastic, organizat în colaborare cu Filarmonica ”George Enescu” și constând într-o serie de concerte adresate în special copiilor.

Descopera mai mult

Parteneriat cu Junior Achievement – Proiectul ”Compania anului 2018”

Suntem mândri că susținem cea mai mare organizație internațională dedicată pregătirii elevilor și studenților în privința pieței forței de muncă, antreprenoriatului și educației financiare.

Descopera mai mult

Sponsori ai Maratonului Olteniei

Susținem importanța unui stil de viață activ, dar și implicarea în comunitate. Anul acesta este al treilea an în care ne-am alăturat ca sponsori și participanți la Maratonul Olteniei, un eveniment sportiv de Trail Running și MTB Cross-country, cu scop caritabil, susținut de CEZ Romania.

Descopera mai mult

Parteneriat cu Editura Publica

În ultimii ani am susținut Editura Publica pentru lansarea, în România, a unora dintre cele mai importante cărți de business și dezvoltare personală:

Descopera mai mult

Parteneriat cu Tech Hub – The Start-up Advantage

Un proiect prin care start-up-urile din tehnologie vor beneficia de consultanță în domenii precum taxe și audit, resurse umane, tehnologie și managementul riscului.

Descopera mai mult

Parteneriat cu Romanian Business Leaders – RBL: Romanian Business Leaders Summit

În fiecare an, la final de februarie – început de martie, peste 250 de antreprenori și executivi de top, lideri din societatea civilă și peste 40 de speakeri naționali și internaționali se reunesc la Romanian Business Leaders Summit.

Descopera mai mult

Targ Caritabil de Crăciun

Am adus spiritul sarbatorilor mai aproape de colegii nostri cu ajutorul Asociatia "Atelierul de Bine" si Touched Romania / Touched Collection.

Descopera mai mult

Promovarea facilității fiscale 20%

EY a susținut în mod constant organizațiile partenere cu consultanță pe partea de fiscalitate, dezvoltând și actualizând ori de câte ori a fost necesar un document care descrie facilitatea fiscală și care a fost folosit cu succes de organizații în comunicarea cu sectorul de afaceri. 

Descopera mai mult

ENSO Hackathon

Mentorii EY Romania au fost alaturi de participantii hackathonului “Hack to the Future”, organizat de Fundatia ENSO si la care au participat peste 100 de tineri.

Descopera mai mult