Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000

Alina Dimitriu devine Partener în cadrul Departamentului de Audit

Alina Dimitriu este noul Partener al EY România, în cadrul departamentului de Audit, Servicii financiare.

Cu peste 22 de ani de experiență, în special în audit și consultanță în domeniile asigurări, bancar și în cel imobiliar, Alina s-a alăturat EY în anul 2012 ca Director și și-a continuat evoluția profesională până la actualul rol, de Partener.

Noul rol în cadrul echipei constituie o nouă etapă profesională pentru mine și o provocare de a dezvolta în continuare practica de Audit a EY, pe o bază multidisciplinară și multi-sector. declară Alina Dimitriu

Alina coordonează serviciile EY din domeniul asigurărilor, proiecte de auditare a societăților din domeniul bancar și nebancar, proiecte din domeniul reglementărilor (Solvency II, Balance Sheet Review și Asset Quality Review) și se implică în furnizarea de asistență privind proiectarea procedurilor și metodologiilor de audit intern bazate pe risc și evaluarea funcțiilor de audit intern.

Mă bucur să anunț promovarea Alinei ca Partener în cadrul echipei noastre de Audit. Este un profesionist bine cunoscut în piață și cu o bogată experiență, atât în auditul extern, cât și în servicii de consultanță pentru sectorul serviciilor financiare. spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România

Pentru al patrulea an consecutiv, EY se află pe lista celor mai bune 25 de locuri de muncă din lume (Great Place to Work®) (GPTW). În acest an, EY este pe locul 19 și este încă singurul Big Four care se află pe această prestigioasă listă.

Abonează-te la noutățile EY România și fii la curent cu ultimele studii și articole, evenimente și comunicate de presă lansate de experții noștri.
Abonează-te