Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000

EY 25 de ani în România: Lansarea campaniei aniversare EY ”25 de Întrebări pentru o Românie mai bună”

La EY, credem cu tărie că progresul pornește de la întrebări esențiale, cu forță de a aduce răspunsuri de impact și a genera schimbare. Campania aniversară EY ”25 de ani pentru o Românie mai bună” vă invită să luați parte la cel mai mare brainstorming pentru viitorul României.

EY 001 FBDomain 1200x628px 2 1110x550 

  • EY de 25 de ani în România.

2017 este anul în care sărbătorim 25 de ani de activitate în România. O perioadă în care am contribuit la o Românie mai bună cu ajutorul unor întrebări esențiale și răspunsuri care au puterea să schimbe viitorul. Pornind de la întrebări cu impact pentru viitor vom construi în acest an campania aniversară EY România.

Pe 23 mai 2017, EY România lansează platforma de idei 25Intrebari.ro, un spațiu virtual în care derulăm cel mai mare brainstorming pentru viitorul României. Timp de trei săptămâni, vom invita aici lideri marcanți ai mediului economic, membri ai instituțiilor publice, angajați EY, mediul de business și publicul larg să împărtășească o întrebare despre care consideră că poate deschide minți, poate aduce soluții și poate inspira o schimbare în viitorul României. Un juriu va selecta apoi cele mai bune 25 de întrebări, care își vor găsi răspuns cu ajutorul unor consultanți și specialiști de top din fiecare domeniu.

  • ”25 de Întrebări pentru o Românie mai bună” – Dezbaterea EY pentru viitorul țării

Lansăm proiectul aniversar în cadrul unei dezbateri găzduite de conferința de business de ”25 de Întrebări pentru o Românie mai bună”, realizate în parteneriat cu Ziarul Financiar și Business Magazin.

Dezbaterea este moderată de către Cristian Hostiuc – Director Editorial Ziarul Financiar și Bogdan Ion – Country Managing Partner EY România.

Împreună cu invitații noștri – peste 100 de profesioniști și manageri de top din companii multinaționale și antreprenori – căutăm întrebările cu potențial de a schimba viitorul României. Vom schimba idei și opinii despre sectoarele economice și industriile locale cu cea mai mare nevoie de atenție pentru a se dezvolta și despre oportunitățile de a deveni mai competitivi la nivel local și global.

Pentru fiecare dintre sectoarele economice pe care le vom identifica împreună și le vom viza în dezbatere, îi vom invita pe membrii panelului să propună o întrebare care poate aduce o schimbare pozitivă în România. Vom căuta să identificăm apoi un răspuns concret și un plan de acțiune.

  • De ce să vă alăturați inițiativei EY România?

Ne dorim să reunim experiența, cunoștințele și ideile noastre, ale dvs. și ale celorlați invitați la conferința EY într-un proiect comun, menit să contribuie la un viitor mai bun al României. Și, de asemenea, ne dorim să inspirăm mai departe și alți lideri să ni se alăture.

Acesta este motivul pentru care parteneri ai conferinței ne sunt două dintre principalele publicații de business din România – Ziarul Financiar și Business Magazin. Ele vor duce mesajul nostru mai departe, către publicul larg. Ideile care vor reieși din conferința ”25 de întrebări pentru o Românie mai bună” vor fi documentate în articole online și print în cele două publicații.

  • Cum ducem demersul mai departe?

Alături de publicul larg, experți și profesioniști din domenii variate vom crea cea mai mare dezbatere pentru viitorul României, un cadru în care vom identifica împreună 25 de întrebări revelatoare și inspiraționale.

Într-o inițiativă unică la nivel național, EY România și partenerii săi globali vor răspunde societății civile oferind publicului larg, mediului de afaceri și celui legislativ, studii și analize de piață valoroase, recomandări economice și măsuri legislative fezabile care într-un efort comun ar putea contribui la un viitor mai bun pentru România.

Această colecție de întrebări, răspunsuri și analize va lua forma unui raport ce urmează să fie lansat în luna octombrie a acestui an.

Abonează-te la noutățile EY România și fii la curent cu ultimele studii și articole, evenimente și comunicate de presă lansate de experții noștri.
Abonează-te