Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000

EY România anunță doi noi Parteneri Asociați în departamentele de Taxe și Asistență în Afaceri

La nivel regional, EY a anunțat, de la 1 iulie, 17 noi parteneri și 48 de noi Parteneri Asociați. În România, noii Parteneri Asociați sunt Ana-Maria Domșa, în cadrul departamentului de Taxe, și Andrei Rațiu, în departamentul Asistență în Afaceri.

Ana-Maria Domșa are o experiență de 11 ani în domeniu, atât la nivel local, în cadrul EY România, cât și la nivel global în cadrul EY EMEIA Tax Center, în proiecte variate în care a asistat atât companii românești, cât și mari multinaționale. Ana-Maria coordonează proiecte de raportare globală, având experiență în furnizarea de servicii de conformitate și consultanță în materie de TVA pentru companiile multinaționale din diverse industrii. Ea s-a alăturat EY România în 2008 și va fi in continuare responsabilă cu extinderea serviciilor echipei EMEIA Tax Center în România.

Ana-Maria a avut un parcurs profesional de excepție în cei 10 ani la EY, dovedind profesionalism și calitățile unui lider excelent în toate proiectele pe care le-a coordonat. De aceea sunt convins că va avea rezultate foarte bune și în noul rol. Alex Milcev, Liderul Departamentului de asistență fiscală și juridică

Andrei Rațiu are peste 14 ani de experiență în domeniul consultanței de afaceri pentru instituții bancare și de asigurări atât la nivel local, cât și în Europa Centrală și de Sud-Est. Andrei are o experiență bogată și îndelungată în zona de management al riscului și reglementări, implementări complexe de sisteme informatice și îmbunătățirea proceselor și a modelelor organizaționale. Alături de coordonatorul departamentului de consultanță, Andrei este responsabil de creșterea și consolidarea practicii și a echipei EY.

Cred că experiența lui Andrei ne va ajuta să avem în continuare rezultate pozitive semnificative, atât pentru clienți, cât și pentru EY, contribuind la consolidarea poziției noastre de lider în domeniul consultanței de afaceri pentru instituții financiar-bancare. Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri

Abonează-te la noutățile EY România și fii la curent cu ultimele studii și articole, evenimente și comunicate de presă lansate de experții noștri.
Abonează-te