Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000

4 Remedii rapide în domeniul TVA – suntem pregătiți să facem față schimbărilor?

28.11.2019

Sediul EY România

09:00-16:30

Evenimentul va fi susținut de:

  • Ioana Iorgulescu – Partener Asociat, Taxe indirecte
  • Florina Parîng – Senior Manager, Taxe indirecte
  • Georgiana Arău – Senior Consultant, Taxe indirecte

 

EY România are plăcerea să vă invite la un eveniment pe un subiect de mare interes în domeniul TVA: cele 4 remedii rapide. Acest eveniment este dedicat operatorilor economici din varii industrii, ce desfășoară operațiuni transfrontaliere cu bunuri (producători, distribuitori, retaileri, în general orice operator ce realizează operațiuni cu bunuri în UE).

La 1 ianuarie 2020, o serie de schimbări legislative vor intra în vigoare la nivel comunitar iar Statele Membre vor trebui să transpună aceste prevederi în legislația națională, cu aplicabilitate de la aceeași dată – 1 ianuarie 2020. Până în prezent, în România nu au fost emise prevederi naționale de implementare (nici măcar în formă de proiect).

În acest context, evenimentul “4 Remedii rapide în domeniul TVA – suntem pregătiți să facem față schimbărilor?” organizat de către experții EY România oferă participanților o descriere structurată a ultimelor modificări introduse în Directiva de TVA și Regulamentul de aplicare precum și impactul acestora asupra activității societății dumneavoastră.

Agenda evenimentului este elaborată având în vedere aspecte legislative și practice, cu scopul de a oferi companiilor îndrumare pentru a face față cu succes acestor noi provocări:

  • Care sunt remediile rapide implementate în legislația europeană?
  • Din punct de vedere fiscal, are sunt implicațiile la nivelul societății dumneavoastră din punct de vedere fiscal?
  • Cum sunt influențate relațiile comerciale, politica comercială, procesele și sistemele societății dumneavoastră?
  • Este societatea dumneavoastră pregătită pentru implementarea acestor remedii rapide?
  • Ce măsuri trebuie luate pentru a asigura respectarea acestora?
  • Studii de caz practice

 

 

Taxa de participare este de 150 EUR + TVA pentru un participant reprezentând o companie. Dacă se înscriu si alți participanți din cadrul aceleiași companii (sau grup de companii), taxa pentru aceștia scade la 110 EUR + TVA. Participarea se face exclusiv pe baza confirmării înregistrării.

Ne rezervăm dreptul de a anula evenimentul în cazul în care nu se va întruni numărul minim de confirmări. În acest caz veţi fi informaţi în timp util.

Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment, persoana de contact este: Madalina Coman madalina.coman@ro.ey.com sau Lucia Preda lucia.preda@ro.ey.com.

 

Abonează-te la noutățile EY România și fii la curent cu ultimele studii și articole, evenimente și comunicate de presă lansate de experții noștri.
Abonează-te