Bucharest Tower Center, etaj 22 B-dul Ion Mihalache
nr. 15-17 011171 Bucuresti, sector 1, Romania
+40 21 402 4000

Echipa Radu și Asociații SPRL, formată din 45 de avocați, oferă atât servicii de consultanță juridică (remarcându-se în următoarele arii de practică: drept societar, fuziuni și achiziții, finanțări, drept imobiliar, protecția datelor cu caracter personal și dreptul muncii), cât și asistență și reprezentare în fața autorităților și instanțelor judecătorești românești și internaționale, cu o puternică practică de controverse fiscale. Experiența Radu și Asociații SPRL este recunoscută în mod constant de piață și de publicații de specialitate precum Chambers & Partners și The Legal 500.

Echipa Radu și Asociații este coordonată de Dragoș Radu, un experimentat avocat, specializat în fuziuni și achiziții, investiții de tip “private equity” și drept imobiliar cu o experiență de peste 20 de ani în oferirea de consultanță juridică clienților internaționali.

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul litigiilor fiscale, Emanuel Băncilă coordonează practica de controverse fiscale precum și pe cea de litigii. Este recunoscut ca un avocat de referință pentru domeniul litigiilor fiscale fiind singurul avocat din România care a reușit să redeschidă două dintre cele mai mari rafinării românești ce fuseseră închise de autoritățile fiscale. Datorită activității sale, societatea noastră de avocați a fost nominalizată de revista International Tax Review la categoria „European Tax Dispute Firm of the Year 2017”, o premieră pentru o practică de litigii fiscale din România. Mai mult, în 2018 aceeași publicație a nominalizat Radu și Asociații SPRL la două categorii: “European Tax Innovator Firm of the Year” și “European Tax Policy Firm of the Year”.

Pentru detalii vă rugăm accesați site-ul dedicat: www.ra-law.ro.
 
Principalele servicii de asistență juridică
 
Solicita mai multe detalii cu privire la serviciile noastre de ASISTENŢĂ JURIDICĂ
EY Romania